لیست اختراعات ميلاد ملكي
اين اختراع به اين صورت است كه در بالاي محفظه ي قطرات قسمت سپر را حذف نموده و در بالاي دهانه قطرات يك كيسه كوچك حاوي هپارين رقيق شده را تعبيه ميكنيم. به اين صورت كه وقتي ميخواهيم ست خون را هواگيري كنيم، قبل از هر كاري اين كيسه را فشار ميدهيم تا محتويات كيسه به درون محفظه ريخته مي شود. در اين صورت اين محلول از محفظه به سمت پايين مي آيد و در ابتدا فيلتر خون و محفظه را تحت تاثير گذاشته و سپس شيلنگ و نيدل را نيز آغشته به خود كرده و از درون ست خارج مي شود و باعث مي شود كه هيج جايي از ست مخصوصا قسمت bloodfiltering ترومبوز يا لخته ايجاد نشود. توليد اين محصول صرفه اقتصادي زيادي دارد. اولا به دليل ايجاد لخته تعويض مجدد ست صورت نميگيرد. ثانيا خون تزريقي قابليت مصرف خود را از دست نميدهدوهدر نميرود. ثالثا تعويض مجدد وريد صورت نميگيرد تا موجب تحمل رنج و درد اضافي توسط بيمار نشود. خلاصه مزيت هاي زيادي را ميتوان شمرد.
اين اختراع مرتبط با حوزه ماسكها و دستگاههاي بخور بوده كه اين دستگاه به نوع تركيبي بين اين دو وسيله مي باشد. كه شامل اجزاي زير مي باشد: فيلتر هوا، مخزن آب،المنت، ظرف توري براي قرار گيري مواد گياهي، لوله برنده بخار، كليد روشن و خاموش كردن، كليد كنترلي ميزان حرارت و مقدار بخار، قطعه كاهنده دماي بخار، پوشش داخلي قابل تعويض ميباشد. نحوه عمل اين اختراع به اين صورت است كه در پشت اين ماسك، يه مخزن آب وجود دارد كه توسط المنت بخار ميشود و توسط لوهايي كه در سطح خارجي قرار دارد خنك ميشود و به قسمت جلويي ماسك كه صورت و دهان فرد قرار دارد انتقال مي يابد.ما همچنين ميتوانيم به كيسه اي كه در داخل مخزن قرار دارد انواع گياهان دارويي بريزيم و از بخور آن استفاده كنيم. همچنين در قسمت جلويي اين ماسك دوتا فيلتر وجود دارد كه هوا را تهويه و تصفيه ميكند. طراحي اين ماسك به صورتي است كه گرما و بخار لازم را براي فرد ايجاد ميكند تا فرآيند درمان تسريع يابد. يكي از اهداف اين اختراع كمك به حل برخي از مشكلات بيماران تنفسي در فصل زمستان است. همچنين باعث گرم نگه داشتن و مرطوب نگه داشتن سينوس ها و جلوگيري از ورود هواي سرد به درون بدن مي شود و اين امر از عود كردن بيماري جلوگيري كرده و حتي به بهبود آن نيز كمك خواهد كرد. اين وسيله با ايجاد بخار گرم از تنفس هواي سرد و خشك جلو گيري كرده و از عود بيماري هايي مانند سينوزيت، بيماري هاي عفوني دستگاه تنفس فوقاني جلوگيري كرده و همچنين كمك به بهبود نسبي اين بيماران نيز خواهد كرد.
اين اختراع مشكل محدود بودن زمان و ناقص بودن پروسه درمان در هنگام گزيدگي را توسط پمپ مكش و طراحي خاص قالب خود و درجه تنظيم قدرت مكش كه ميتوان سرعت آن را افزايش يا كاهش داد حل مي كند و با داشتن كمپلكس الكل در كنار خود ميتوان همزمان عمل ضد عفوني زخم را نيز انجام داد. همچنين خاصيت يگانگي ساكشن هاي موجود در بازار را از بين برده اي و خاصيت چندگانگي خود را باحل كردن مشكلات موجود در پروسه درماني را حفظ ميكند و تمامي ساكشن هاي موجود در بازار را نقض مي كند.اين وسيله توسط پمپ هاي قدرتمند بر روي محل هاي زخم نشسته و آنرا بعداز فيكس كردن توسط تيوبلكس هاي خود مكش داده و با كمپلكس الكل ابتدا محل آسيب را شستشو ميدهد تا اثر آنرا كاهش دهد
كار توليد بررسي خصوصيات و تعيين خواص حرارتي ميكروكپسول ماده تغيير فاز جهت ذخيره سازي انرژي حرارتي توسط روش توده سازي مركب براي اولين بار در ايران انجام گرفته است. ماده تغيير فاز جسمي است با گرماي ذوب بالا كه با ذوب شدن و انجماد در دماي مشخصي قادر به ذخيره سازي و آزاد سازي مقادير زياد انرژي است. در اين پژوهش ميكروكپسول سازي پارافين به عنوان ماده تغيير فاز با سيستم ديواره اي ژلاتين - صمغ عربي به منظور افزايش سطح انتقال حرارت كاهش واكنش پذيري مواد تغيير فاز نسبت به محيط خارجي و كنترل تغييرات در حجم ماده ذخيره سازي هنگام رخ دادن تغيير فاز انجام گرفت. سه مرحله ي اصلي كه در توليد ميكروكپسول ها بكار رفته شامل آماده سازي امولسيون، كپسوله كردن هسته و پايدارسازي ماده كپسوله شده مي باشد. با توجه به نتايج حاصل از آناليزهاي ميكروسكوپ نوري، طيف سنجي و گرماسنجي ديفرانسيلي نمونه هاي حاصل مي توان گفت با استفاده از روش توده سازي مركب، توليد ميكروكپسول هاي پايدار يك شكل و كروي ماده تغيير فاز با موفقيت انجام گرفته است. مواد سنتز شده به سادگي با مواد ساختماني مانند بتن سازگار بوده امكان ذخيره سازي گرمايي قابل حمل را داشته و همچنين قابليت معلق شده در فاز پيوسته اي مانند آب را نيز دارا مي باشند. از كاربردهاي اين مواد مي توان به كاهش نوسانات دمايي داخل ساختمان ، خنك سازي كامپيوتر، سرمايش موتورهاي حرارتي و الكتريكي، بازيافت گرماي تلف شده، هموارسازي پيك هاي دمايي در واكنش هاي شيميايي، كاربري در نيروگاه هاي خورشيدي، سيستم هاي حرارتي سفينه هاي فضايي، آسايش حرارتي در خودرو و منسوجات مورد استفاده در لباس اشاره نمود.
داروهاي بي حس كننده موضعي براي بي حسي موضعي، به ميزان وسيعي در جراحي ها براي مهار اعصاب حسي به كار مي روند. مصرف بيش از حد و جذب عمومي سريع بي حس كننده ها، سبب عوارض ناخواسته عمومي ميشود هدف ما از اين اختراع اين دستگاه جلوگيري از بروز اين عوارض مي باشد. اين دستگاه همچنين به بيمار كمك مي كند تا حال عمومي بهتري پس از جراحي داشته باشد. استفاده از ميدان مغناطيسي باعث افزايش زمان تاخير نورون هاي عصبي و همچنين ماهيچه ها خواهد شد. زمان تاخير، زماني است كه يك پيام عصبي از يك اندام به مغز مي رسد، كه با سرعت هدايت پيام رابطه مستقيم دارد. اين اختراع با بلوكه كردن و تضعيف اعصاب حسي سبب بي حسي اندامي كه در آن قرار دارد شده و ميتواند از آن در اكثر جراحيها استفاده نمود. اين اختراع جايگزيني براي داروهاي بيهوشي به شمار مي رود كه عوارض فراواني دارند.
موارد یافت شده: 5